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Messaggiodi line » 21/05/2010, 8:08

ci vuole 135gr di riso cotto

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Messaggiodi Cristina » 21/05/2010, 9:21

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHhh!!!!!! MA TU SEI UN GENIOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!

*superlol *superlol *superlol *superlol
Interessantissimo!!!! Bellissimo!!! Lavoro perfettissimo!!! Io chiedo sempre i rinforzi ma col sistema dei cucchiai posso fare anche da sola *si e poi 135 grammi di riso fanno una bella pallotta grande, ce ne va parecchio di condimento e soprattutto lo metti agevolmente dal momento che ti puoi ricavare una "voragine" da riempire *ola

Grazie Line!!!! questo video è molto, molto intelligente!!! Grazie Matthieu *baciotto
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Messaggiodi silvia » 22/05/2010, 6:04

Spettacoloooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sei una forza, Line!!!! un lavoro perfetto!!! e quella dei cucchiai poi, uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh *superlol *superlol *superlol


Grande Line!!!!!! *yahoo *yahoo *yahoo *yahoo


complimentissimi alla "tutor" ma anche all' "operatore" *si *si *si *wub
...non ci posso credere!!!....
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Messaggiodi Imma » 22/05/2010, 15:13

il video è utilissimo *superlol anch'io ruberò l'idea dei cucchiai, così le mani restano sempre puliti *yahoo

e poi riesci a mettere tanto ripieno *slurp *fame *applauso
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Messaggiodi Cristina » 28/05/2010, 11:01

Per la cugina in Canada:


ARANCINE DI RISO ( for 10 pieces)


g. 500 Ribe or superfino Arborio rice (a type of rice with big grain)
2 stock cube
1,2 lt. of water
250 g. of minced meat
100 g. boiled peases
1 tablespoon of double tomato purée
2 tablespoon of béchamel (white sauce)
250 g. of mozzarella
80 g. of fresh caciocavallo (a fresh stringy cheese)
120 g. of cooked ham in little cubes
2 small bag of saffron
1 egg
50 g. of grated Parmigiano
(Parmesan cheese)


Boil the rice in 1,2 l. of water with the stock cubes e let cook until the water is ended. Than, when all is tepid add saffron, egg and parmesan.


For the meet stuffed: prepare a thick meat sauce with a fry lightly onion, minced meat, tomato purée, peases, nutmeg, pepper, salt. Add 2 tablespoon of béschamel (white sauce). When all is tepid, add ham sliced into little cubes, cheese and cubes of mozzarella.(see Line's video)
There ia also a white version called “arancina al burro” that we can translate as “tarancina o the butter” .
This is filled with a thick white sauce prepared with 50 g. of butter, 50 g. of flour e 1\2 l. of milk, pepper, salt and nutmeg.When all is tepid add cubes of cooked ham and mozzarella in cubes.
Select a piece of 135 grams of cooked rice e proceed as in the video. When the ball is ready, put it into a bowl with a batter of water and flour (add a littlebit of salt) and then put the ball into the breadcrumbs. Fry in a potful in deep oil.
I hope you'll understand my bad english, but if you have doubts tell me and I'll try to be more clear. Bye bye. Cristina
Ultima modifica di Cristina il 13/12/2010, 20:29, modificato 1 volta in totale.
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Messaggiodi line » 28/05/2010, 11:20

grazieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *bacio
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Messaggiodi anna » 28/05/2010, 17:12

Grazie LINE! *slurp
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